Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Журналистът Сашо Диков говори по телефона за предаването ДЕНЯТ

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgЖурналистът Сашо Диков говори по телефона за предаването ДЕНЯТ
Коментари Харесай

Сашо Диков: Защо прокуратурата пусна разговорите на Божков и Найденови, но без пасажите, в които се споменават имената на Домусчиев и Пеевски?

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Журналистът Сашо Диков приказва по телефона за предаването " ДЕНЯТ с В.Дремджиев " по TV 1 за това за какво прокуратурата е пропуснала фрагментите с имената на Пеевски и Домусчиев в оповестените " заради публичен интерес " записи на диалози сред хазартните притежатели Найденови и Божков. Както и какъв брой пъти се е виждал с депутата от Движение за права и свободи. 

" Интересно за какво ги няма, изключително в подтекста, в който аз ги чух от устата на Васил Божков. Колкото и " Пик " през днешния ден да се мъчи да ме уязви по добре познатия прийом по какъв начин съм защитавал Божков, тъй като съм бил персоналния публицист на семейство Божкови и съм ходил на спявка при Божков, ще се обърна към Недялко Недялков и Недялко: Аз на спявка при Божков в никакъв случай не съм ходил, само че 2-3 пъти съм бил на спявка при Делян Пеевски в хотел " Берлин ". Но това е друга история ", сподели Диков.

" Аз не разбирам и не възприемам по какъв начин е допустимо да не попадат имената им. Те са няколко фрази от Божков по адрес на интереса на Кирил Домусчиев и Делян Певески към хазартния бизнес. В тези записи би трябвало да се разбере, че Кирил Домусчиев има интерес към хазартния бизнес, че Делян Пеевски няма интерес към хазартния бизнес, само че пък Кирил Домусчиев доста желал да го вкара и него в хазартния бизнес. Не си го изобретявам в този момент, с цел да компрометирам прокуратурата, споделил съм го още през декември. Дори съм подготвил писмо до прокуратурата, в което ги приканвам да бъдат по този начин общителни и да пуснат цялостните записи. В оповестените записи някои пасажи липсват. Това е доколкото си припомням. Защото преди изявлението ми с Найденови през декември те ми пусната диалога сред бащата и Божков - там, където става дума за помията, това ми го пуснаха преди изявлението. След изявлението ми пуснаха другите диалози - там, където става дума за Домусчиев и Делян Пеевски ", добави той.

" Прокуратурата, съгласно мен, си вкара доста левашки гол с това издание. Нека да разгласяват, аз съм за това, само че да са правилни в тези изявления. Защото в случай че мен никой не ми беше пуснал записите, никой нямаше да знае, че има такива пасажи вътре. Не виждам нищо неприятно в подтекста, в който се упоменат имената им. Тук идва по-кошмарния извод - какво става, когато с някои имена на предприемачи, депутати или олигарси, в случай че има злепоставяща информация, значи тя 1000 % се крие от по този начин прокламираната, по този начин излиза, псевдопубличност в работата на прокуратурата ", приключи журналистът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права за
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР